På tu man hand

1F8AB0CD-22B2-463B-B488-E802D9256D4A

Gårdagens middagsställe

4FF3934B-BE03-4CCE-A976-857A3C334620

Dessa vackra rosor fick jag av Jens. En ros för varje år vi varit tillsammans 🤎

000AE04D-38BD-467B-A7D4-9629DBA2038C

K

Godkväll i stugorna!

Hade ni en fin alla hjärtans dag?

Här va det mys för hela slanten. Vi började kvällen med att jag och Jens blev inbjudna av barnen på filmstund i källaren. Dom hade gjort biobiljetter och hela kittet (så gulligt) och vi såg den tecknade Robinson Kruse. Efter filmen bjöd jag maken min på middag på tu man hand (hemma alltså). Inga mobiltelefoner eller tv-apparater på. Utan trevligt att sitta ner och verkligen prata ordentligt för en gång skull i lugn och ro.

F

83307449-97CF-4BBA-BABB-709BD08F6B94

Idag har vi inte gjort så många knop. Just nu laddar vi för melodifestivalen jag och tjejerna. Förra lördagen hade vi ju gäster här så blev inte riktigt samma mellostämning då, men ikväll så kryper vi upp tillsammans i soffan och hejar på Mariette och Faith Kakembos ballad som jag tjuvlyssnat på och gillar.

Ha nu en riktigt skön kväll! 

signaturen

 1. God förmiddag!
  Låter som en trevlig bio och middag! 😀
  Apropå blomsorter du skrev om i inlägget nedan, så känner jag igen dilemmat. Vill ha något kul och annorlunda som växer fint. Inte alltid lätt. kungscissus var jättefin -den ska jag ha i åtanke. Själv föll jag för palmbegonia i slutet av förra året, men när jag väl skulle köpa en (när julblommorna hade gjort sitt) så var de omöjliga att få tag på. Tills härom veckan när stans bästa blomsterbutik hörde av sig och hade fått in två (!) i lager. Jag slog till på en direkt och såg sen att några andra lokala butiker också hade hunnit klicka hem några ex. när det fanns lite hos odlaren. (Men har de inte försvunnit ur butikerna redan, så gör de väl det snart.) Jag bullade upp med ytterligare ett ex. och jag tycker de är superfina. Jag ramlade även på en ensam ”Mrs Iceton”-Kroton på rea. Den hade min man fallit för (försvann också från butik snabbt) men nu så har vi även en sån hemma.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Hej!! Jag var tvungen direkt att googla på Palmbegonia och så himla fin den var. Den gillade jag direkt också, måste se om den går att få tag på här i krokarna. Skulle passa hos oss! Hoppas du haft en fin helg, och att veckan börjat bra, här kör vi sportlov! Kramis

 2. Maken skriver:

  Tack för underbar mat och samtal 😘

 3. Outi skriver:

  Så mysigt ❤️
  Tycker också om Faiths låt, synd att den inte gick vidare!

  1. Ja det blev riktigt mysigt, inte så ofta vi sitter så här ensamma, utan tv:n på och med mobilerna undanstoppade.Lyckat, ska vi göra igen 😉 Ja visst var Faiths låt bra, lyssna på den på Spotify då är den riktigt bra, hon sjöng ju lite svagt på Mello men på skivversionen så låter det jättebra! Ha en fin start på veckan 🧡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..