Sportlovsvecka

2020-02-12 013
2020-02-12 015
2020-02-12 020

.

Hej,

Från stormbyar och regn som föll sidledes, till en måndagsmorgon med vackert solsken. Visst blåser det fortfarande aningens, men ändå en fin start på denna vecka som är Sportlovsvecka och ledigt för barnen och mig.

Jag har inte med mig i bagaget från min uppväxt att vi åkte på skidresor. Vi gjorde det aldrig när jag var barn (inte Jens heller), och det är väl därför jag själv inte suktar efter denna typ av resor som vuxen. Det lockar mig helt enkelt inte. Jag lägger heller pengarna på att resa till ett varmt och soligt ställe.

Visst det kan se lite småmysigt ut på folks bilder från fjällresorna, men det räcker med att se det på bild. Blir aldrig då där sugen att ”hoppa in i bilderna” som jag blir direkt varje gång jag ser turkost vatten och vita stränder. Så nej det blir ingen resa till fjällen för vår del i dessa lediga dagar, tyvärr inte heller till ett varmt paradis 😆 utan det får bli aktiviteter här lokalt och i grannstäderna.

.

2020-02-12 024
2020-02-12 026
2020-02-11 013

.

På tal om nått jag alltid är sugen på så är det ju inredning. Inte kanske direkt när barnen är lediga på sportlov, då får det var mer på deras villkor såklart, men annars. Och nu har det tillkommit en ny liten mjukare sittplats vid soffan på övervåningen. Och nej det blev ingen dyrgrip till design klassiker som många föreslog, utan det blev en Bubba (ja fåtöljen heter alltså så från Åhléns)

Gillar de runda, lite ”bulliga” formerna som bryter av mot allt det raka och kantiga här uppe. Och den låga fåtöljen visade sig bli en favorit direkt hos barnen. Perfekt sittplats för dom, och så kan jag norpa åt mig mer plats i den gamla soffan 😉

Nu ropar gänget här, på återseende!

signaturen

 

 1. God eftermiddag!
  Ja du vet ju vad jag tycker om snö och is. ;P Och precis som ni, har varken jag eller mannen några traditioner hemifrån att åka till snön, så det är aldrig ngt vi gjort.
  Vad gullig Bubba var! Passade perfekt där ju och jag förstår att den är en favorit för barnen. Ser liksom så gullig och skön ut att sätta sig på. 🙂
  Så kul också med den fina golvlampan där i bakgrunden. Kommer ihåg den från när ni bodde i Sjöstaden! Visst är det kul med gamla hållbara godingar som kan hänga med länge! 😀
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Håller med! Åker mycket hellre till solen! Det är ju sol och värme jag är sugen på så här års, inte kyla och blöta strumpor, haha.

 3. Hanna skriver:

  Nej inga slalomresor här heller.Aldrig provat och känns ej som min grej.Sonen provade förra året och verkade ej vara hans grej heller.Kanske när blir äldre att han börjar.Blir Bounce för hans del på sportlovet.Själv jobbar jag denna vecka så pappa kör sportlovsledigt.Får mitt lediga nästa vecka då det ej blir många dagar arbete.Ha en fin vecka!

 4. Sanna skriver:

  Varför inte både och! 😉

  Åker gärna till solen och värmen 🌞, men frisk luft och härlig motion i backen mår man riktigt bra av ⛷, både träning och njutning på samma gång. 🥰

  Fin fåtölj, passar in riktigt bra. 🤗

 5. Maria skriver:

  Jag är inte heller uppvuxen (lika gammal som dig tror jag, fyller 43 snart) med att åka till fjällen i min familj, dock åkte många kompisar iväg när tillfälle gavs (uppvuxen i Gbg) och jag har testat men nja. Sen flyttade jag till Skåne i vuxen ålder och här är det i mina ögon ganska få som är uppvuxna med skidor så jag är väl skåning skidmässigt sett. 😉 Åker dock mer än gärna till Alperna på sommaren och vandrar!

  Barnen har teståkt med skolan och gillade det skarpt, men ärligt talat, eftersom varken jag eller deras far är skidåkare så får de åka på egen hand med sina vänner när de har åldern och ekonomin till det… Vi satsar hellre pengarna på semestrar utan snö.

  Kram från Helsingborg (nästan bortblåst men regnet försvann åtminstone)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..