B e t s a ?

10EC131D-81E4-430B-BF10-9D2C965B6887
C3B6DB70-212C-4116-8E63-8D42F7978EBE

 

 

Tjingeling,

Är det några av er som betsat en möbel någon ggn? Jag skulle vilja betsa våra två rottingfåtöljer i finrummet mörkare. Tycker mycket om modellen på stolarna, men tycker inte det ljusa gör sig helt hundra i detta stora rum till resten av inredningen. Det har hela tiden varit ”något” med dom som stört mig. Därför funderar jag alltså på att just betsa dom mörkare. Ja nått i stil med nyansen på soffbordets ben.

Erfarenhet någon? Är de svårt att få till betsen snyggt? Jag har alltid bara målat om saker men det känns inte riktigt rätt väg att på just dessa stolar.. 

Har ingen möjlighet just nu att besöka vår lokala färgbutik och rådfråga, annars skulle jag göra det på stört, men vet av erfarenhet att ni sitter på många svar på mina funderingar under åren.

.

7CA01B7F-92A3-4919-996B-51156A609E3B

B2809825-7E6D-4085-9ABE-C6B82FF4A73F

Så här vackert lyser solen in hos oss denna fredag och ja tänk snart är faktiskt våren här på riktigt. Nån månad till så, och dom flesta vet ju hur fort en vecka går, är ju måndag-fredag så fort man hinner med!

Ha nu en skön fredag, vi hörs snart igen.

signaturen

 

 1. Petra skriver:

  Undrar vart den stora fina vasen kommer ifrån?

 2. lotten skriver:

  Tror det är svårt att betsa om det är lack på sittytan det kommer vara svårt att få loss så bets kan fastna

  1. Ja jag får nog måla istället som det ser ut.. :/

 3. Om du även tänker färga rottingen så har jag erfarenhet att det är klokast att spruta stolen, det är annars svårt att färgen bli jämt fördelad. Jag har sprayat en rottingstol och det blev hur snyggt som helst, bets baserat på vatten är ju oftast väldigt tunt och svårt att pensla jämnt. Ställ ut stolen på balkong/trädgård och spruta på, and keep us informell !

  1. Ja att betsa verkar inte funka då nog stolen är behandlad. Känns inte så men tror inte man säljer nått som är helt obehandlat, så kanske får köra på sprutmålning.. Men är det sprayfärg på bruk du använder eller hur sprutar du på färgen??? Jag är lite trög 🤪

 4. Lisa skriver:

  Hej! Loungestolarna är helt fantastiska. Var har du köpt dom?

  1. Dom är köpta från Design online, märket är HK Living

 5. Janina skriver:

  Hej, du målade om ett kassaskåp (blev jättesnyggt) för ett par år sen.
  Gärna lite tips på hördu gjorde med slipning, grundmålning mm
  Jag är på gång men tycker att det finns flera tips och råd.
  Tack

  1. Tack, ja det blev riktigt bra!! Jag är rätt dålig på förarbetet när det kommer till målning.. 🤪 men brukar bli bra ändå. Men kör alltid målartvätt och ruggar bara upp ytan på det jag ska måla om, sen kör jag.. Ibland med grundfärg ibland inte. På kassaskåpet körde jag inte grundfärg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..