Lika men ändå så olika

C1EBDCDB-D4A0-4694-8933-26A01444A60F
B836B523-AE52-451E-A8D0-57C267076920
A34B3D4B-1B0A-49DF-AFB6-CA6C8500CEC5

Zzz

Tjingeling,

Lördag och den är inte lika glatt uppskruvad som en lördag annars brukar vara hos oss. Feber som går upp och ner hos vissa fortfarande och hängiga trötta miner. Energin är inte på topp med andra ord, så här på trettonde sjukdagen på raken totalt..

Här roade sig i alla fall Julie med att pussla under en stund igår när hon orkade vara uppe. Pussla är hennes ”grej” precis som Celines är dockor och Maximilians gaming. Denna lilla 5-åring är så enträgen, och en mästare på att koncentrera sig när det behövs. Hon kan lätt på egenhand pussla ihop ett pussel med över 200 bitar utan någon hjälp.

Lite kul är det allt det där hur syskon uppvuxna med samma föräldrar, i samma miljö och med samma förutsättningar ändå är så olika varandra till sätt och lynne. Våra tre har helt olika små personligheter.

Är era barn lika varandra?

z

A88AA808-7798-4F59-B1FC-AE419E114158

”Mamma kan du ta en bild på det färdiga pusslet?” Frågade den stolta flickan när den sista biten var på plats. 

F3CE33DD-7C94-423C-A6CF-95EFEADF23F7

z

Julie skulle förresten varit på ett födelsedagskalas för en kompis från förskolan idag, men det fick vi ställa in. Går ju inte att kalasa när man inte mår bra.. 

Hoppas ni har en riktigt fin lördag, och vi hörs snart igen det lovar jag!

signaturen

 

 

 

 1. M skriver:

  Men otroligt rara båda två! Roligt med syskon som är olika. Lite mer utmaning för oss föräldrar då 🤪
  Pussel alltså, min nya grej! Jag och 6-åringen har satt igång med 200-bitars också, väldigt mysigt att göra tillsammans! Kan bli fast, så meditativt. Kanske får köpa ett för vuxna också! Nu gör vi Lasse-maja-pussel, och så såg sönerna filmen i lördags, poppis värre.

  1. Haha ja det blir ju större utmaning, men kul samtidigt att dom inte är kopior av varandra 🙂 Jag ska erkänna att jag tycker det är så tråkigt att leka, och får tvinga mig själv när jag ska göra det, men just pussel det tycker jag är kul själv också! Kul att sitta och klura med många bitar tillsammans ibland, fast ibland för jag inte vara med, för då vill barnen göra själva 🤪 Lasse Maja läser Maximilian, inte läst dom för tjejerna ännu men ska börja för dom är ju väldigt populära!

 2. Ingela skriver:

  Oops, klickade iväg för tidigt… Skulle ju även skriva: så duktig hon är på pussel!

 3. Ingela skriver:

  Mina barn har ”gemensamma nämnare” men även väldigt olika personlighetsdrag 🙂 De har samma humor iaf 😄

  1. Jo men så är nog mina också, ”gemensamma nämnare” har dom absolut, men olika personligheter!! Mina har inte samma humor 😄 vissa av dom har fått makens dåliga 😂

 4. E skriver:

  Ja visst är det spännande att syskon är så olika precis samma här. Min yngste gillar oxå pussel. Han har lagt många genom åren som vi faktiskt gjort tavlor av. Jag är mkt imponerad själv klarar jag knappt tre bitars med knopp 😉 .krya på er känns som vabruari väntat till mars i år. Tiden är ur led för att inte prata om vädret… kram

  1. Ja det med att göra tavlor av pussel det har jag hört fler som gjort, kanske ska testa det framöver!! 🙂 Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..