Mjukt i sängen

A9E76950-D8A4-40CB-B94A-EEB570709FA7

2020-02-26 009
2020-02-26 030

.-.

Tjingeling,

Solkatter och skuggspel samsas i sovrummet denna onsdag, och vi vaknade till ett tunt pudrigt lager av snö utomhus. Dock inget som stör varken trafiksäkerheten eller mitt öga, bara vackert tillsammans med solen! Lägg till en renbäddad säng, och en liten flicka som blir allt piggare för varje dag som går nu, och denna dag mitt i veckan känns riktigt bra!

.

2020-02-26 031

Måste tipsa om dessa sängkläder i 100 % bomull som vi har från H&M Home. Mjukna, och håller tvätt efter tvätt! Alla har ju varken råd eller lust att lägga tusentals kronor på sängkläder, även om jag kan tycka att det är vissa kvalitetsskillnader. Men dessa i ljusbeige (finns i flera fina kulörer) är verkligen ett kap. Litet minus tycker jag är att det inte finns knappar att stänga öppningen med längst ner, men ja man får vad man betalar för helt enkelt.

Men är du ute efter nya sängkläder spana in dessa.

.

44E65974-E16E-4D5D-A69B-2450E64EB3B5

Förresten, när jag beställde stenskivan till skänken i köket beställde jag samma sten (Dekton Kira) till våra sängbord.

CAA0F528-896B-40F2-B4D4-EAADFECC2A29

Blev lika nöjd med stenen här som i köket. Den bryter av mot den vita panelen i bakgrunden, och den vita sängkappan. Nä hör ni, nu ska jag visst spela ett Bamsespel säger Julie bestämt här. Bäst att lyda den lilla loppan 😉

Ha en bra dag, på återseende!

signaturen

 1. Anna skriver:

  Vad märkligt, jag har mycket sängkläder från H&M och alla de har knappar tror jag. Tycker deras sängkläder är suveräna, håller sig så fina tvätt efter tvätt.

  1. Ja dom håller superbra i tvtten, ser likadant ut efter halvt år, men nope inga knappar på detta, tyvärr 🙂

 2. Varit på jakt efter fina och prisvärda sängkläder ett tag nu så detta tips var perfekt! Har precis klickat hem likadana 🤗

 3. katrin skriver:

  Så fint hos dig. Vad heter väggfärgen?

 4. Hanna skriver:

  Så fina färger!Lampan är mysig.Ha en bra dag!

  1. Tack, ja jag är nöjd, så behagligt och ”varmt” här inne, lampan ska jag faktiskt flytta på, den är mysig med för liten här inne. Köptes till vårt gamla hem i Enskede en gång i tiden, men nu ska den flytta ner en våning 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..