O n s d a g !

A00B6A03-34A2-45DD-8FA2-8F539CB00453
28E5C25B-1A5C-4DE2-BE79-DDA109138545
A4A951A5-13C0-4EB8-A916-C70B1411C308
.

.

Godmorgon!

När maken kommer hem efter en mötesdag i Stockholm och har med sig godaste levainbrödet (och semlor!) från Stenungsbageriet Fabrique, då står han extra högt i kurs kan jag lova 😉 Vi njöt av det sega goda brödet redan igår kväll när vi var hemma från simskolan med Celine & Julie. Och nu till frukost blev det ytterligare en skiva med Bregotts brynta smör, alltså huuuur gott?!!

D7FCC2F7-66AA-4922-9A84-9D44FF2ED358

.

Har ni inte testat smöret gör det! Om ni gillar smaken av brynt smör vill säga. Barnen gillar det dock inte alls, är nog mer en ”vuxensmak”. 

.

F6BE529B-0A8A-405A-B919-A3FE926CDD54
.

Tips är att ta en klick i potatismoset nästa gång istället för vanligt = en riktigt smakhit!!

Är glad att jag har matlust, och ett sunt förhållande till mat. Min farmor sa alltid när hon levde att man ska njuta, och äta när man kan, för det kommer komma tider när man inte längre vill och orkar. Hon var en matglad liten gumma min älskade farmor, och för hemma var det ofta extra allt, och hon njöt, men dom sista åren i livet tappade hon matlusten, och hon blev tunnare än en liten fågelunge mot slutet och det blev precis som hon hade sagt många år tidigare. Tänker ganska ofta på det hon sa, tycker det var klokt! Hon hade mycket kloka tankar, och jag saknar henne oerhört mycket ♥

Hoppas er dag börjat bra, på återseende!

signaturen

 1. Ingela skriver:

  Har funderat på ditt inlägg tidigare i veckan men hann inte skriva svar då. Din blogg är den enda ”livsstilsblogg” jag fortfarande följer. Hetsen att köpa har fått mig att avfölja flera, det känns så fel i tiden! Dessutom gillar jag ditt sätt att skriva, fota, inreda, och mixen av inlägg. Vackra foton och kloka ord, du har ofta imponerat på mig (har följt dig ända sedan starten). Du har en så otroligt snygg stil utan att behöva köpa det senaste hela tiden ❤ Men jag förstår dilemmat… 😔

 2. En sån klok farmor.Jag träffade bara min farmor 2 gånger i barndomen men önskar så att jag hade fått lära känna henne.Hur som helst saknar jag henne ändå🥰

  1. Ja hon var klok lilla farmor, och ja visst saknar man dom 🥰

 3. Så länge man inte är så ohälsosam, både vad det gäller mat, onyttiga saker , alkohol droger mm så brukar jag också säga till folk att njuta lite mer.

  För om nån dör så är det ju ingen som kommer att säga att det var bra att man åt det för salladsbladet igår 🙂

  Vi borde njuta mer av livet.

  1. Haha, nä helt sant!! Ha en fin helg, kram 🥰

 4. Mimmie skriver:

  Mums så gott! Och helt rätt att leva och äta och njuta medans man kan 🥰 Jag tycker alla bantningskurer o hets är så otroligt osunt för att inte tala om tråkigt! Klok liten gumma, din farmor!

  1. Ja visst är det, och ja farmor va klok.. 🥰

 5. Åsa skriver:

  Vad fint sagt av din farmor och tack för att du påminner oss andra om vikten av att verkligen njuta av mat medan man kan! Kram till dig!

  1. Ja det va klokt sagt av henne, ha en fin helg 🥰 Kramar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..