Backa upp!

37F0283F-A37A-4AA3-AD8F-6AA2DD25D837

.

Tjingeling fredag,

Precis hemkommen från en sväng i Uppsala. En helgbukett med vackra tulpaner införskaffade för att sprida lite extra fredagsfeeling, och om någon timma är förhoppningsvis alla i familjen hemma för att fira helg tillsammans.

Ni som tycker om bloggen, jag vill be er om hjälp att sprida att den finns! Skulle vilja att ni tipsar personer som ni tror kan gilla att klicka sig in här och läsa. För blir det inget uppsving här inne på läsare snart, blir jag nog tvungen att lägga tyvärr…

Jag har dragit ner på shopping, och shoppingtips medvetet för att jag tycker det ligger rätt i tiden att inte spä på med en massa köphets. Jag har minimalt med reklam här inne, men det blir tyvärr ett sjunkande skepp rent ekonomiskt. Att vara ”korrekt” är inte var den stora massan vill ha tyvärr.. Bäst går bloggen sorgligt nog när jag handlar, och visar upp saker, det är fakta och jag har sagt det förut..

.

E09330A8-9BCE-43B2-B090-F1FD86F762DB

Så ni får som sagt hemskt gärna tipsa personer i er närhet om bloggen om den ska leva vidare.. ♥

Njut nu av helgen, och ta hand om er, så hoppas jag själv på en massa sol de kommande dagarna!

signaturen

 1. Ella skriver:

  Jag tillhör också skaran som läst din blogg sedan många år tillbaka. Visst har den förändrats en del, men samtidigt den följer ju ditt liv och det utvecklas ju hela tiden. Du står ju inte och stampar på samma ställe som för 11år sedan (Tack och lov!! 😉 Människor förändras, leverne och intressen likaså precis som trender och samhället i stort. Vi är ungefär jämngamla och har följts åt i stadier därför älskar jag den utveckling som bloggen följt och blivit mer ”mogen” eller hur man ska säga. Jag tycker verkligen om din blogg och det är en två som jag fortfarande läser. Läste många förr om åren men tiden räcker inte till samt att intresset svalnat för bloggar i stort tror jag. Det är de som sticker ut som fortfarande läses. Förstår dock ditt dilemma!!
  Klart jag hoppas att din blogg består men det måste ju kännas rätt för dig. Oavsett om du är som ngn uttryckte sig ”pk” eller ej så tror jag att ärlighet och godhet varar längst 💖
  Tack för en bra blogg!!!

 2. Jag skriver:

  Ärlig ska man ju vara och även om jag fortfarande gillar din blogg så var den bättre förr. Kanske för att jag upplever att du försöker vara just ”korrekt” i alla lägen. Och ta inte illa upp nu, men lite vad man kallar pk också. Tror folk i största allmänhet är lite trött på det. Det är vad jag märkt i alla fall när jag kikar in på olika ställen. Jag tror säkert att du är en väldigt godhjärtad människa så inte något sånt jag menar.
  Sedan så måste jag säga att jag gillade hur du skrev förut. Det kändes mer.. ordentligt.
  Kram kram

 3. Jag har också följt din blogg länge och kommer att fortsätta att göra det.

  Jag inspireras av dina vackra bilder, recepttips och lite smått och gott. Jag behöver inte köptips för att uppskatta en blogg utan uppskattar tvärtom att du är medveten och har gjort ett aktivt val att konsumera mindre. Men det stör mig inte heller när du delar med dig av köptips, för det känns som att de gånger du gör det så kan du verkligen stå för det.

  Jag gillar atmosfären härinne hos dig helt enkelt. Enkelt, varmt och hjärtligt. Så jag hänger kvar!

 4. Emelie skriver:

  Några dagar sedan inlägget publicerades nu, men måste lämna några rader ändå. Följt din blogg ända sedan du väntade Maximilian, och det är en av få jag fortfarande läser regelbundet. Inte varje dag, men några gånger per vecka iallafall. Ska dock erkänna att jag är ruskigt dålig på att kommentera. Älskar det faktum att din blogg inte kryllar av annonser, samarbeten och köphets – och hejar verkligen på dig för att ha valt en sådan inriktning. Hoppas verkligen att du kommer fortsätta!
  Stor kram<3

 5. Sunny skriver:

  Har följt din blogg sen innan du fick barn och den är en del av min dagliga rutin 😉 däremot vill jag helt klart se lite mer shopping trots allt. Men att lägga ner får du absolut inte göra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..