Snygg förvandling med små medel

9941B8DF-5D71-41A2-B2CD-D0608CF8538F

Foto: Sandra Serafia

En ganska vanlig syn i sovrummen i många lägenheter och äldre hus. En radda inbyggda garderober, varken mer eller mindre!

werty

Foto: Sandra Serafia

.

Hej!

Visst gillar vi fiffiga förvandlingar?! Många har säkert sett sådana här lite smått trista inbyggda gamla garderober, ganska vanliga i framförallt lite äldre lägenheter. Visst är det alltid bra med mycket förvaring, det är ju ofta det som saknas nästan helt i nybyggen (vilket jag inte förstår). Inbyggda garderober på detta vis stjäl ju inte ytor som lösa garderobsvarianter gör, men ingen kan väl säga att dessa gamla garderobsväggar är särskilt inspirerande och roliga??!

Men se vad man med relativt enkla medel kan göra för fantastisk förvandling av ett gäng lister, monteringslim, och nya handtag. Målar man dessutom in garderoberna i samma kulör som väggarna som man gjort här, smälter det in ännu finare i rummet och det blir en sån himla fin helhetslösning!

 

xfgmkiu765esxsdsdsdsds

Foto: Sandra Serafia

Jag är helt såld på denna omvandling, sååå snyggt slutresultat.

88236492_1317751955075205_5565264600334598144_o

Foto: Sandra Serafia

Hade jag haft liknande garderober hemma hos mig, hade jag gjort en copycat på detta på direkten det är ett som är säkert!

Visst blev det en riktigt snygg skillnad?

signaturen

 

 1. Annika skriver:

  Vilken skillnad! Det blev verkligen snyggt! Tack för tipset!

  1. Ja visst blev det, så inspirerande!!!

 2. Anne skriver:

  Följt Dig i många år. Tror nog att det vore bra om Du tog lite bloggpaus ett par år. Du och Din familj är jättegulliga men, Du känns alltid lite svalt distanserad. Aldrig några bestämda åsikter i viktiga frågor. Känns som om Du vill vara alla till lags ”för säkerhets skull”. Därmed blir det ganska ljumt och opersonligt. Menar nu inget illa alls men, svårt att riktigt lära känna Dig och vad Du egentligen tycker och känner. Satsa på något annat en tid och kom igen framledes. Det tror jag skulle vara lösningen. Bloggar börjar ju mer och mer ”släcka ner”. Varmt lycka till!

 3. Ingela skriver:

  Jag håller med Rebecca/Lussekatt. Jag förstår också om du tar in mer reklam, och om det är ett måste för att fortsätta blogga tycker jag absolut du ska göra det. Jag undviker bloggar där hela innehållet bygger på ”köp, köp, köp!” men har aldrig upplevt din blogg så. Du skriver så personligt och intressant och fotar så snyggt, dina samarbeten har alltid känts bra gjorda och måste du ta in mer reklam kan jag helt enkelt scrolla förbi det som inte intresserar mig. Den stora skillnaden är om varje inlägg är ”det här har jag köpt” utan vidare innehåll.

 4. Älskar bara tanken över denna förvandling! Blir sugen på studs att. börja fixa hemma!

 5. Louise skriver:

  Så himla snyggt! Är helt med dig ang nyproduktion (som vi ju bor i): trista och fula lösningar. Till nya huset har jag klurat på massa förvaringslösningar, mycket för att utnyttja snedtaket, och då kommer varianter som känns inbyggda absolut stå högt i kurs!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..