Påsklängtan

2020-03-09 002

Laddad upp med fina påskägg!

2020-03-09 031

Foto: Picasa


Godmorgon,

Om inte alltför många veckor är det dags för påsk igen. I år ser jag framemot, och har tänkt mer på denna högtid än jag någonsin gjort tidigare tror jag. Påsken ligger mig egentligen inte direkt varmt om hjärtat, men kanske är det en förändring på gång på den punkten, för det är ju lite mysigt med påsk ändå, mycket lugnare än julen, ingen stress över en massa inköp, och jag älskar ägg i alla former 😉

Beställde dessa urfina påskägg till barnen förra veckan (från danska Maileg/Blå Elefant). Ska fyllas med godsaker när påsken är på ingång och gömmas så kidsen får ut och leta rätt på dom. Äggen är i plåt, så extra hållbara, och så kan dom stå på högkant. Det sistnämnda gillar jag lite extra med äggen, fint när man ser dom bättre än när dom ligger ner.

Visst är dom söta?

.

2020-03-09 007

Detta gröna ägg har jag tänkt att Maximilian ska få.  Kommer passa fint i hans rum.

2020-03-09 005

Och detta blåmönstrade ägg är tänkt till Celine. Hon har gått från att ha haft rosa som sin favoritfärg till just blått så det kommer passa perfekt.

2020-03-09 006

Och det rosa, SÅKLART till Julie, hon som bara ÄLSKAR rosa!

2020-03-09 033

Ser du framemot påsken? 🐣

Ha en bra onsdag.

signaturen

 1. Karin skriver:

  Vilka superfina ägg.
  Ska bli mysigt med påsk & få mysa med familjen lite xtra 🐣💕

 2. Jättefina! Kan du inte komma med mer påsktips. Dekorationer, mat, bakning och pyssel för barnen då många är hemma och man ska hitta på nått ihop.

  1. Ja visst är dom, absolut det kommer mer påsktips här framöver!!

 3. Men så fina ägg!! Måste ha! Gillar också påsken eftersom den inte är lika traditionstyngd som julen. I år är den ju lite senare så man kan hoppas på vårvärme! Firar dessutom minsta som fyller 10 år på långfredagen.

  1. Ja visst är dom fina, gillade dom från första stund jag såg dom 🙂 Jag brukar ganska ofta fylla år runt påsk (fyller i slutet av mars) men nu har väl påsken legat rätt sent flera år i rad om jag inte minns fel! Kram

 4. Pethra skriver:

  Så fina ägg, undrar om min blivande 13-åring skulle uppskatta ett sånt. 😁 Här längtar vi väldigt mycket till påsk för påsken är lika med möta våren i Skåne men nu är vi osäkra på om vi kommer åka ner, vill inte riskera på något sätt att smitta mina föräldrar, vore hemskt att bli sjuk där nere. 😔

  1. Ja visst är dom fina, 13 åringen kanske uppskattar det som är i mer än själva ägget 😉 Nej man vill ju inte riskera andras säkerhet så förstår er!!

 5. Åh så fina de är 🥰
  Älskar just äggen i plåt, he fr Lasse Åberg så kan använda dom år efter år. Oftast bryr sig inte barnen , i alla fall mitt så mkt om hur det ser ut utan mest vad som är i.
  Sen att man kan ha dom som pynt är ju perfekt 🙌🏽👌🏽💫
  Ha en fin dag.

  1. Ja visst är dom fina!! Perfekt att dom kommer hålla bättre än pappersvarianterna 🙂 Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..