Fredag!!!

F32AD70D-69D9-4F58-B8D3-4AD1B9690809

 

Tjingeling,

Detta med att man kan göra egna små pizzor på tortillabröd känner säkert alla ni till sedan läääänge, men det hade jag själv helt missat. Så fiffigt ju 😅 Har nu gjort det flera gånger sista tiden, och barnen är jätteförtjusta i det, och jag likaså. 

Tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper, på med ett tunt lager med god tomatsås i botten, och riven ost. Sen på med det man själv föredrar som topping. Jag gillar, skinka, champinjoner och mozzarella på min tortilla-pizza. När den är klar och man tar ut den efter några minuter i ugnen, toppar jag min pizza alltid med en hög med ruccola, och spenat och så ringlar jag en massa tryffelolja över, sjuuuuuuukt smarrigt enligt  mina smaklökar 🤤

 

CA46DEBD-A85C-4D88-896F-F6CB1E0FB944

Så nu vet ni vad ni kan göra till fredagsmys  ikväll om ni kanske hade idétorka (om någon nu mot all förmodan då missat detta enkla sätt att göra pizza på 😁)

Idag skiner solen hos oss, har flickor hemma, och maken likaså då man på hans jobb vill minska risken för spridning av Corona. Så han arbetar hemifrån, precis som kollegorna! Bara Maximilian som fick traska iväg till skolan denna fredag, men har man skolplikt så har man. Får kompensera det med extra mycket fredagsmys för hans del ikväll 😉

Trevlig fredag!

signaturen

 1. Outi skriver:

  Men wow 😍 Det tipset hade jag också missat 😂
  Tack ❤️

  1. Haha, då får du testa detta till maken och dig 😉 Kram fina du ❤️

 2. Tess skriver:

  Åååå, smarrigt! Hade helt missat det också! Perfekt helgmat ju!

  1. Ja snabbt och enkelt, och alla gillar 🙂

 3. Sofie skriver:

  Testa med libabröd som botten nästa gång, kan nästan lova att det kommer bli succé!

  Kram o ha en fin helg!

  1. h tack för tipset, det ska jag testa!!! Hoppas du hade en fin helg, och att du får en fin start på veckan! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..