Inställd tjejhelg

7FDC90FE-E58A-4185-9515-8E264EAE9D85

Ni tror väl inte att jag har andra kläder än dessa 😂 Känns som denna Leo-kappa och blus synts flitigt sista tiden

D8941227-A372-4B06-9D9B-4771F320E26F

Men trivs så himla bra i kappan.

Sss

God kväll,

Lördagen blev inte alls som den var tänkt. Jag vågade inte trotsa oron för Coronaviruset, och dra på den tänkta tjejhelgen. Den var tänkt på tu man hand tillsammans med min fina vän Linda, som jag lärde känna när vi båda hamnade i samma mammagrupp på BVC för snart 10 år sedan. Linda är en sådan person som det känns som jag alltid känt. Det är verkligen häftigt det där med personkemi 🤎 så sååå trist att behöva ställa in, eftersom vi redan hade bokat om detta en gång tidigare för hon då blev sjuk, men alltid safty first!

Såg framemot fina samtal, skratt, en spa-dag som skulle avslutas med en lång hotellmiddag och vin på Hotel J, och övernattning. Men vi ville inte ta risken och besöka huvudstaden i onödan i dessa dagar. Så ja Corona satte stopp för vad jag hade sett framemot. Igen, för även den bokade resan till Rom i april är avbokad. Men både huvudstaden och Rom finns ju kvar, så vi kör allt detta roliga längre fram när allt blivit lugnare igen… Den en som väntar på något gott.. 🙂

Istället tillagar jag i detta nu, torskrygg med skirat smör, pepparrot och dillslungad potatis till maken och mig. En flaska Chardonnay ligger på kylning, så det blir inte en direkt oangenäm kväll ändå, trots att den inte blev som det var tänkt.

Vad gör ni denna lördagskväll?

signaturen

 

 

 1. Ulrika skriver:

  Klokt beslut tycker jag. Säkert svårt att njuta av helgen om man åker och ändå har en oro. Jag såg din fina fågelbur på instagram och ville beställa en egen. Har du 32 eller 57 cm? /Ulrika

 2. Outi skriver:

  Oroliga tider nu 😢

  1. Ja fy inte kul detta alls 😢 måtte detta vända snart..

 3. Hanna skriver:

  Avkoppling och hänger med i nyheterna och slöar framför tv!Fina bilder!Ha en fortsatt skön helg!Det må snart blir bättre!!!❤😥

  1. Ja vi får hoppas att det blir bättre snart, och att så få som möjligt drabbas! ❤ Tack, och jag önskar dig en fin start på veckan!!

 4. Marie skriver:

  Här blev det också torskrygg, sååå gott!

  1. Ja sååå gott, man känner sig så gott mätt efter fisk tycker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..