När man äntligen bestämt sig

Jag har äntligen beställt matta till köket 👏🏼

.

Hej söndag!

Ja som ni precis läste, jag har nu bestämt mig och beställt en köksmatta efter många om och men, och det blev denna sandfärgade ullvariant som sägs vara enkel att rengöra. Nästan ett måste när en matta ska ligga under ett köksbord, särskilt med barn i hushållet. Även om mina tre kids peppar, peppar ta i trä inte sölar så värst mycket längre.

Har verkligen saknat en matta här under bordet. Blir mycket mer ombonat, och även om vi nu har ett varmt och skönt köksgolv (vattenburen golvvärme) så blir det ändå extra skönt med en matta att sätta ner fötterna på. Plus att en matta dämpar eventuellt skrap från stolar och liknande på golvet.

..

Sen kan man ju vela i oändlighet om vilken typ av matta man ska ha. Både materialmässigt, och färgmässigt, men jag har hela tiden haft i tanken en enfärgad matta. Vi hade ju en mönstrad tidigare, så vill nu ha något annat, och tror att denna enkla och neutrala matta kommer göra sig bra mot köksbordet. För det är ju just det gamla bordet med sina vackra svarvade ben som är huvudpersonen här, mattan ska bara vara ett litet extra lyft. Resultatet får vi se när den är på plats!

Har du matta under köksbordet eller inte?