Dress up

2020-03-16 070
2020-03-16 057
0DA6A56C-A3FC-411C-8E62-670C997E9A12

Foto: Picasa

.

Godmorgon,

Har ett par nya fiiina plagg som hänger och väntar på bättre och stabilare tider. Införskaffade denna ursnygga svarta spetstopp och den marinblå klänningen för några veckor sedan till tjejhelgen som ju aldrig blev av. Så nu väntar jag på att det ska lugna ner sig i samhället så man kan klä upp sig och gå ut bland folk igen. Är sååå nöjd med både klänningen och toppen. Jag fyller år nästa vecka, kan ju piffa upp mig lite extra här hemma då om inte annat 😉

Gillar att klänningen har en liten längre ärm, och att man kan reglera hur man vill ha midjan med med knytbandet. Toppen är perfekt både till ett par jeans som här, eller kjol/finbyxor för en mer festlig outfit.  

 

2020-03-16 065fghjk

Och nej jag har inte en bulle i ugnen även fast det kanske putar en aning. Bara en helt vanlig 42-årig kropp där bakom tyget 😆

 

51E09C55-A547-4FF8-9F75-22739B17ADA0

Älskar denna klänning, lite ”Greta-vibbar” över den, inte miljöaktivisten alltså utan märket Greta Stockholm 😉

Klänningen hittar ni här! Jag har stl 38 på klänningen, och toppen finns här och den har jag i stl S. Ha en fin tisdag, så hörs vi! 

signaturen

 1. E skriver:

  Lustigt att du kommenterade kroppen när du visar klänningen för jag tänkte precis innan att du är så smal och fin att man inte kan tro du gett liv åt tre gullisar! Kram

 2. God morgon!
  Jättesnygga plagg båda tå -och snygg tjej! 🙂 Jag gillar verkligen spets och skulle gärna ha fler plagg med det. Vad snyggt det var med scarfen i hästsvansen förresten! Den i sig var fin oxå. LV? (Jag brukar inte vara ett fan av just det märket annars, men om denna var det, måste jag ju tänka om. 😉 )
  Apropå kläder, så ser jag att även du är en sådan som trivs i smala brallor. Själv gillar jag sådana som går ut lite; rejäl bootcut eller raka, breda. Men det känns hopplöst att hitta snygga byxor i den modellen nu för tiden. Hittar man några är de alltid svarta. Jag har redan svarta byxor så det räcker…! Vill ju ha typ rosa, lila, gröna…! ;P
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Tack snälla!! Ja spetstoppen är så himla snygg, och ja klänningen också!! Scarfen är en riktig budgetvariant, och nte LV, denna kostar under hundralappen just nu här: https://www.bubbleroom.se/sv/accessoarer/kvinna/chiara-forthi/sjalar-halsdukar/luxury-logo-scarf

   Ja jag gillar smala brallor, och håller heeeelt med att det är svårt att hitta, känns som jag bara har en massa just svarta byxor precis som du skriver, haha! Hittar jag några rosa, lila eller gröna ska jag tänka på dig 😉 Kraaam

   1. Tack fina, för att du tjoar till om du ser brallor i min stil!
    Hi, hi, ja då gillar jag inte LV än då -men CF känner jag ju oxå till och de har faktiskt mkt fint! 😀 🙂

  1. Ja visst är dom!! och tack för komplimangen 💖

 3. Nettan skriver:

  Du är så vacker Anna!
  Ville bara säga det, plus att det vore väldigt tråkigt om du la ner din blogg!

  Kram Nettan

  1. Åh och tack för komplimangen den värmer 💖 Stor kram!!

 4. Outi skriver:

  Jättefint, både top och klänning 😍
  Tänkte inte ens på ”bullen” 😂 Du är så smal och fin ❤️

  1. Tack för komplimangen 💖 och vad bra att du inte tänkte på ”bullen” för det gjorde jag själv direkt, haha! Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..