N o m i n e r a d

.

.

Tjingeling,

Det kan te sig helt betydelselöst och ligga totalt fel i tiden med tanke på allt allvarsamt som händer just nu, men jag kan ändå inte låta bli att glädjas över att jag har blivit nominerad till Årets Inredningsblogg hos Rum21 – Awards. Tror aldrig jag blivit nominerat till nått förut, och jag är i ärlighetens namn ingen direkt tävlingsmänniska heller. Men jag är oerhört tacksam för nomineringen, och det vore ju onekligen väldigt skoj om ni mina kära läsare vill rösta på mig, om ni nu tycker om bloggen vill säga 🙏🏻 Skulle betyda jättemycket!

Man kommer att kunna rösta från och med måndag den 23 mars. Hur man gör exakt, och var man röstar återkommer jag om, för det vet jag inte själv ännu. Men jag klappar mig i vilket fall på axeln just nu åt nomineringen, och gläds som sagt! 

.

Picasa

.

.

På tal om något helt annat. Nu när man mest ska hålla sig på hemmaplan, tar jag tag i boktraven jag inte hunnit med tidigare. Eller hunnit med är väl felformulerat, för visst har tiden funnits, om viljan hade varit med, men det har mer varit för att jag ingen läslust har haft på ett tag.

.

.

.

Jag är en sann periodare när det kommer till just läsning (tror jag nämnt det förut här inne). Vissa månader kan jag plöja både 2-3 böcker på raken. Sen kan det gå uppåt ett halvår i värsta fall, och jag läser inget alls.

Men nu är jag alltså igång igen!

.

Just nu läser jag ”Törst” en av böckerna i serien om Harry Hole, skriven av norska författaren Jo Nesbø. En spännande kriminalhistoria, kanske lite väl grym mellan varven kan jag tycka, men jag har inte kommit mer än till hälften ännu, så vet inte hur boken fortlöper, men hittills tycker jag den är läsvärd.

Simma lugnt, och var rädda om varandra ♥