Nu kan du rösta

ed6899d3-9d8e-4688-80d9-ba9fa9443236_Rum21_awards_logga_1144x1144

Hej igen,

Årets Inredningsblogg 2020 och denna blogg är alltså nominerad 🥳 hos Rum21 Awards som jag ju nämnde förra veckan, och nu är alltså röstningen igång. Klicka in HÄR och rösta om ni tycker om bloggen ♥ Jag skulle bli oerhört tacksam för varje liten röst jag får ♥

Tänk på att man bara kan skicka in sina röster en gång för samtliga kategorier, se därför till att ha bockat i rätt konto du vill lägga en röst på innan du trycker på rösta-knappen, för det går nämligen inte att gå tillbaka när man väl tryckt på rösta.

Årets Inredningsblogg

Jag ligger som nummer 18 så bocka gärna i den rutan om ni vill rösta på min blogg.

.

2020-03-06 020

Röstningen pågår till och med midnatt nu på söndag den 29 mars, därefter går de 5 profiler som fått flest röster i respektive kategori vidare till juryn.

Jag har även blivit nominerad i kategorierna; Årets Trendsättare 🙈 (som nr 65) samt Årets Instagramflöde (som nr 150) Ni får såklart gärna rösta på mig även i dessa kategorier om ni vill, men bloggen ligger ju mig allra varmast om hjärtat!

Ni klickar in HÄR för att rösta om ni missade det högre upp

https://www.rum21.se/tavla/rum21-awards/rosta

Tusen miljoner tack på förhand

signaturen

 1. Helena skriver:

  Jag röstade en gång till 🙂

  1. Tusen snälla <3 Går att rösta 1 gång varje dag fram till och med söndag 🙂

 2. Hej Anna!
  Självklart har du fått min röst du är en given vinnare för mig, håller tummarna.
  Kram ❤

  1. Tack fina Camilla, min trogna följare!!! ❤ Stor kram

   1. Tack själv fina Anna, sviker aldrig dig och din fina blogg ❤
    Röstade på dig i alla kategorier ☺
    Ha en fortsatt skön onsdag och på återseende.
    Kram ❤

    1. Tack snälla Camilla 🙏🏻❤️

 3. Linda skriver:

  Stemt på deg☀️☀️☀️

 4. Hej självklart röstar jag på dig i alla kategorier du är bara bäst👍🙂

 5. Maria skriver:

  Hej! Önskar jag kunde ge dig 1000 röster!
  Din blogg är gudomligt fin!
  Maria

  1. Men åhhh tack snälla vad fint skrivit 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..