Hemmaråttan trivs

AFBFCEE2-569D-479F-B5CA-6FC4F3B355F1

Inte bara hon där 👆🏼 som drömmer om mer normala tider igen

D43AA743-5FAD-48C2-80A3-7C932619C253


.

Tjingeling!

Hur har ni det i stugorna?

Julie och jag har hängt hemma tillsammans denna tisdag, precis som vi gjort i över en vecka nu. Har henne hemma från förskola eftersom jag har den möjligheten, samt för att det känns rätt i maggropen. Och det går förvånansvärt bra, hon är ganska självgående, och är mycket för att pussla, pyssla och rita som jag nämnt förut. Perfekt sysselsättning på egen hand när jag då måste göra jobbrelaterade saker mellan varven.

Då vi sitter sida vid sida, vid köksbordet och ”jobbar” var och en med sitt under vissa stunder. Sen tar vi små frukt- & fikapauser så det går ingen större nöd på oss 😅 Fram på em tar vi varje dag en promenad och hämtar hem syskonen direkt efter skolan. Inget fritids just nu alltså. Så blir mycket att hänga tillsammans, mysigt men ja det blir i ärlighetens namn även en massa kiv och tjafs mellan varven.. Dom stunderna hade man ju kunnat skippa, annars går det som sagt ingen nöd på oss här hemma.

 

2752255F-1099-40AF-AB9B-FEC8BBF428C3

Blir mycket rita, pyssla & dona i dessa dagar och dessa två små flickor leker så bra ihop. Mer Celine & Maximilian som ofta är i luven på varandra 😆 

4253482A-014C-4454-8A6D-D7E6324E5086

.

 Har ni svårt att hålla er mer på hemmaplan som ju rekommendationen är i dessa dagar?

.

Jag är ju en riktigt hemmaråtta av rang, och har inga problem alls med att hålla mig hemma. Det är ingen större skillnad i dessa Corona-tider mot annars nästan… 🤣

Till sist TACK till er ALLA som röstar. Inte den mest användarvänliga sidan att rösta på tyvärr, men ändå tar ni av er tid och gör det, sååå tacksam för det! Ni vet att man kan rösta en ggn per dag va? Ända fram till på söndag, så ni får mer än gärna rösta flera gånger ♥ Tack på förhand!

signaturen

 1. Hej Anna!
  Så fina bilder på dina/era flickor ☺
  Det brukar nog alltid bli lite syskonbråk jag känner igen det från när man var liten.
  Eller med ett finare ord ”syskonkärlek”. Det växer dem garanterat ifrån sen.
  Jag är också mellanbarn som Celine men har tvärtom, en storasyster och en lillebror.
  Inga bråk nu direkt i vuxen ålder 😉
  Trist med corona men jag jobbar på som vanligt och har inga problem med att hålla mig inne så mycket det sen går, är en typiskt hemmamänniska och älskar helger och långa sovmornar.
  Kram ❤

  1. Ja alla vi med syskon känner nog igen det där med syskonbråk. Jag har en lillebror som är 4,5 år yngre än jag, och vi kivades ju också men ändå inte så mycket iom att det skiljer en del år!

   Håller med skönt att vara hemma ❤️

   Kram!!

 2. Annika skriver:

  Jag har inga problem med att vara hemma. Tycker nästan att det är skönt. Slippa har dåligt samvete att man ska hälsa på folk. Njuter av hemmet och trädgården.

 3. Jenny skriver:

  Vad heter boken med pärlplattemönster? Tack för fin inspiration 🙂

 4. Sandra skriver:

  Jag pluggar hemifrån just nu så jag har inte heller några problem att vara hemma. Har tänkt om lite kring handla, shopping. Åker inte ut lika ofta och barnen har fått hålla sig mer hemma. Men det kommer nog bli svårare om det kommer fortsätta mot sommaren 😕

 5. Outi skriver:

  Så mysigt ni har ❤️

  1. Ja faktiskt riktigt mysigt ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..