ANNONS

Ute & inne

/

.

1

.

Mycket hemma blir det i dessa dagar, och kors i taket att dessa två höll sams en stund.. Men luffarschack är kul!  

010

.

Check på ny ullmatta till Maximilians rum. 

.

2asdfghj,

.

Hej söndag!

Nu har vi gått vi in i sommartid och klockan flyttades fram en timma natten mot idag. Ni glömde väl inte det? Men det är ju rätt svårt att missa detta med tidsomställningen numera eftersom de flesta av oss har mobiltelefoner som automatiskt flyttar fram- eller bak tiden beroende på. Jag tror på sikt att detta med olika tider beroende på årstid kommer tas bort. Inte mig emot alls, tycker bara det är hattigt till ingen nytta?!

Nån som vet varför man kör med sommartid? En timma hit eller dit kan ju inte göra nått speciellt egentligen, eller?

Men bara att gilla läget ,och det är ju i alla fall bra mycket roligare att flytta fram klockan till sommartid rent mentalt än tillbaka för att gå i vinteride. Enda kruxet blir väl ikväll när det kommer att vara ljusare länge, och det är läggdags för kidsen. Nu ska man behöva återuppta diskussionen om att vi i detta nordliga land inte kan gå efter ljuset när vi ska lägga oss 😆 för då får vi under värsta mörka perioden lägga oss kl 14:30 på eftermiddagarna, och på sommaren kommer vi knappt få en blund alls på dygnet, haha!

.

9FA62CE3-FD73-4049-9BB0-3794D0DB7299

.

Hela familjen kom hem från en långpromenad i solskenet för en stund sedan. Det finns inte så mycket annat att göra än ta dessa promenader, eller hänga i trädgården med tanke på alla rekommendationer att hålla sig hemma. Vilket vi gör mestadels av tiden. Vi har t ex sagt att barnen får leka med kompisar igen framöver när detta med COVID-19 lugnat ner sig, och inte springa hos varandra en massa nu, men ja man vet inte vad som är rätt eller fel att göra egentligen… Vissa tycker säkert att det är överdrivet, men, men…

Sista timmarna att rösta nu på min blogg i Rum21 Awards. Klicka hemskt gärna HÄR för de allra sista rösterna! Under kategorin Årets Inredningsblogg är jag nr 18. Sen nr 65 – Årets Trendsättare samt nr 150 – Årets Instagramflöde. Miljoner tack till er som röstat hittills ♥

På återseende imorgon, ta hand om er!

signaturen

17
172

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00