M å n d a g

.

.

 Två relativt enkla sätt att ”piffa” upp hemmet med lite extra nu när vi alla är uppmanade att tillbringa mer tid i hemmen är två enkla saker som inte behöver kosta skjortan, men ger ändå lite extra trivsamhet runt oss.

..

En blombukett

En vacker blombukett, kan ju vara färska blommor eller torkade.

Det sistnämnda är ju extra populära just nu i inredningsväg, men även fint att blanda färska och torkade.  Denna vackra bukett fick jag i blomsterbud förra veckan på min födelsedag från mamma och pappa ♥

Saknar dom sååå himla mycket. Vi hade bestämt att vi skulle åka ner efter påsk och hälsa på dom på den västra sidan av landet. Men ja så kom en pandemi och en massa förbud emellan, och nu vet vi inte när vi kan ses härnäst med tanke på allt.. Nu är ju vi vana att inte ses var och varannan vecka, men ändå väldig tråkigt eftersom vi alla hade sett framemot att åka neråt och hälsa på.

.

Kuddfodral

Ett annat enkelt och rätt ”prisvärt” sätt att piffa upp soffan, fåtöljen eller kanske sängen lite extra, är att sy eller köpa ett nytt prydnadskuddfodral. Som ni ser så är det inte det direkt färggranna som livar upp hos mig inte, men det är ju inget nytt, haha! Men finns ju både dyrare och billigare varianter i en mängd olika färger och stilar.

Tycker själv att t ex H&M Home och Ellos har prisvärda fodral i sitt sortiment. Dessa två kommer från sistnämnda butik.

Julie och jag jobbar på sida vid sida även idag, och även Jens jobbar hemifrån. Han har videomöten som avlöser varandra under nästan hela dagen, så han sitter borta i ena ändan av huset, medan jag och Julie håller till i köket just nu.  Väldigt konstiga dagar, men kommer nog ändå minnas tillbaka på dom som rätt mysiga, och man får ju så mycket mer tid tillsammans i familjen och det kan aldrig vara något negativt.

Önskar er en fin vecka, på återseende!