ANNONS

Första april

/

698
.
675

.

Hej!

Har ni blivit lurade på morgonkvisten/förmiddagen? Jag har hittills klarat mig (tror jag), men det har ju inte gått särskilt långt av denna onsdag ännu, så kommer säkert gå i fällan innan dagen är över 😅  Det har varit sååå ruggigt kallt ute den senaste veckan, med noll och ingen värme så när jag har lämnat och hämtat barnen på skolan om dagarna har vinterjackan suttit tryggt på. Men idag är det vår i luften och man kan lätt trippa ut i vårjacka, tjoho! Välkommen april!

Varje gång jag ser mig själv i spegeln eller på kort just nu, ser jag bara min hiskeliga utväxt. Orkar bara inte ta tag i det, för har inte hittat rätt i frisör i frisördjungeln sen vi flyttade hit för fem år sedan. Man vill ju gå hem från en salong när man betalt tusentals kronor och känna sig hundra nöjd med slingor och klippning, men jag blir aldrig det. Klippning visst där blir jag väl oftast rätt nöjd, men just detta med färgen..

.

Z

6125A5F8-5B98-4252-A41B-1F5547471539

.. 

Så det är därför kör jag med denna lilla ”grävling-look” 🦡 om någon funderar över håret, haha!

3DC20BFC-749B-4169-AD3B-8D9E9856CD78

Har jag någon frisör här inne som kan tipsa om vad man ska säga om man vill ha en slingning likt detta? 👆🏼 Alltså inte för kall, vill inte se grå ut i håret, det blir man väl i sinom tid ändå 😛 Men ändå inte gult.

Ha en fortsatt fin dag, och se nu till att inte bli lurade!

signaturen

17
184

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00