ANNONS

Råttorna tar över!

/

003

Hands up alla som har lika skitiga fönster?

005

Partiklar från en hel sommar, höst & vinter sitter samlat på dessa gamla munblåsta fönsterrutorna, haha! 

006

Halloj,

Attans så mycket smutsigare och stökigare det blir hemma nu när fler av oss i familjen är på hemmaplan under vardagarna. Dammråttorna frodas i hörnen som aldrig förr, och man ser det där jäkla dammet extra tydligt när solen skiner in. HUR är det möjligt att det kan bli så rörigt HELA tiden fast man plockar?? För att inte tala om våra fönster, jösses så smutsiga dom är nu efter en lång höst och vinter.

En ordentlig fönsterputsomgång vore på sin plats, dock lärde vi oss för några år sedan att inte beställa fönsterputs före den värsta pollenperioden är över. Första året vi bodde här beställde vi fönsterputs runt denna tid, och sen kom all björkpollen och fönstren var lika hemska igen efter några veckor. Så man får stå ut med detta skitiga ett tag till.

Vi putsar oftast bara fönstren en gång om året.. Men man kanske borde köra vår och höst? Hade jag kunnat putsa våra fönster enkelt på egenhand hade jag nog gjort det lite oftare, men man blir lite snål när man måste köpa tjänsten 😉

Hur ofta putsar du?

.

007

Bekämpa dammråttorna klarar jag på egenhand, och det måste ske redan i eftermiddag vare sig jag har lust eller inte. Vill ju inte att råttorna tar över helt här hemma innan helgen, hehe!

Nu lunchdags, blir den lyxiga rätten kokt korv med mos. Härliga vardag 😛 På återseende!

signaturen

53
205

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00