Söndag & vårregn

Hej bloggen,

Ett stilla vårregn har fallit ute precis hela denna söndag, och det är inte alls så fint som på bilderna som jag knäppte under gårdagen. Då hade vi fantastiskt fint här, och vi hängde utomhus hela dagen och tog en cykeltur tillsammans. Ja mycket kan man ju tycka om regn, men det är ofta just detta som ska till för att våren och sommaren ska komma igång på riktigt.

Så även om vi människor inte tycker det är optimalt, så blir naturen glad och frodig så man får se positivt på en innedag mellan varven. Imorgon ska det bli bättre igen utlovas det! 

Barnens egna lilla krypin, lekstugan som byggdes förra året. Gullig är där den står på trädäcket (på baksidan av lekstugan och häcken går gatan ni såg en glimt från häromdagen) Börjar bli dags att ta tag i målningen av insidan nu, varit för kallt hittills, men nu verkar det bli mer stabilt temperatur-mässigt framåt så då får jag kränga på mig målarstället och ta tag i pensel och roller. Köpte ju även en tapet redan förra året som förhoppningsvis ska upp någon ggn. Går ju inte allt för snabbt detta lekstuga-projekt 🙊

Jag tycker denna lilla hammock är så himla gullig, hade passat fint bredvid stugan! Liten sittdyna och några kuddar i för lite skönare komfort så hade det nog blivit perfekt! Men måste som sagt ta tag i insidan först!

Nä hör ni nu ska jag hoppa in i duschen och därefter ta kväll. På återseende hoppas jag!