ANNONS

Hur tror du det blir?

/

018

008
017
.

.

Hej måndag,

Det händer ju verkligen ingenting intressant just nu. Sätter mig framför datorn om dagarna och huvudet känns oftast som ett enda stort blankt papper baar. Totalt tomt på intressanta saker att förmedla. Vad jag skulle behöva är en stor dos av inspiration, och det får jag oftast allra bäst genom att träffa människor som engagerar och ger energi, och då är jag egentligen inte särskilt social av mig. Så när till och med en sån person som jag börjar känna av tiderna, då kan jag förstå att ni riktigt sociala människor där ute måste känna hur det fullkomligt kryper i kroppen efter att  socialisera er efter dessa mycket konstiga månader…

Så vad tror ni om sommaren? Kommer vi kunna träffa släkt och vänner lite mer normalt igen, eller tror ni att detta ”avståndstagande” kommer fortsätta?

011

Självklart kan ingen av oss här inne säga hur det blir, finns ju inget facit såklart, men hur tror du?

Jag vill ju inte tro något annat än att jag och familjen ska kunna besöka västkusten, släkt och vänner precis som vi alltid gör om sommaren, men är rädd att jag kanske blir gruvligt besviken i år.. Att det inte blir några resor utomlands i sommar det tror jag man får räkna med, och det gör mig ingenting alls, men tanken på att inte få träffa mamma och pappa till sommaren det skulle göra riktigt ont..

Nej nu får man peppa upp sig lite här känner jag! Tack för just du klickar dig in här hos mig, och tack till er som lämnar ett litet avtryck mellan varven i kommentarsfältet.

signaturen

27
361

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00