ANNONS

Aprilskämt?

/

017

.

Tjingeling,

Kändes som rena aprilskämtet att vakna upp till ett snötäcke på marken denna onsdag, så här i mitten av maj. Dock var jag förberedd på snön, men det känns ju lika fel för den skull. Äppelträden vars blommor är på väg att spricka ut, är nu tyngda med dyblött snölager, näää gör om gör rätt är min hälsning till vädergudarna.

Strunt samma, jag har roat mig med att klicka hem en stor taklampa till sovrummet, äntligen! Sneglat på denna hur länge som helt, men nu var den nedsatt i pris då passade ekonomiska jag på 😛 Så nu hoppas jag leveransen går snabbt, för jag är ju rätt otålig när jag väl bestämt mig. Hade ju helst sett att lampan kom på plats, och var uppsatt redan i eftermiddag, haha!

Det är väl en av få nackdelar med att handla över nätet, att man inte får med sig saken hem direkt på momangen, men annars tycker jag internethandel är bland det bästa påfunden.

.

bo3111_S202446_print
.

Vår gamla EOS fjäderlampa som hänger i sovrummet idag, är endast 45 cm i diameter (och jo den sitter centrerat i rummet men ser inte ut så på bilden ser jag) och köptes till vårt förra hem, men ja den hamnade alltså här i sovrummet i 5 år, men ska nu alltså få flytta till ett annat rum i huset. Och så ska denna silkeslampa som är 75 cm i diameter flytta in, blir förhoppningsvis bättre med en större variant som nog ska passa rummets storlek bättre (hoppas jag).

Nu är det lunchdags, på återseende!

signaturen

14
183

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00