ANNONS

När man går på reklamen

/

019
026

.

Tjingeling,

Köpte denna locktång runt jul förra året efter att jag gått på reklamen som man såg överallt (ja jag erkänner). Men är glad för att det blev så, för det har aldrig gått så snabbt att fixa håret efter en hårtvätt som med denna. Man kan inte bränna sig, och håret fastnar inte. Om det trasslar, vilket det gör ibland i alla fall med mitt långa hår, då stannar locktången och backar tillbaka så håret kan aldrig fastna på riktigt. Jag har kört med den på både mitt hår som är tjockt med många tunna hårstrån, och även på mina döttrars hår och lockarna håller på oss alla trots olika tjocklek och volym.

Man kan få mindre lockigt/fall som jag föredrar på mig, till vackra korkskruvar på barnens hår. Var en liten teknik att få till håret dom första gångerna, men nu när jag fått in snitsen får jag ett helt lockat hår på runt 5 minuter och lockarna håller till nästa hårtvätt. Enda som stör mig är att den piper när den räknar ner sekunder. Kanske går det att stänga av detta störiga pipljud, men jag som tycker det tristaste som finns är att läsa manualer, har ju inte fått tummen ur hittills på fem månader 😛

.

015

Och nej jag är inte sponsrad för fem öre, (tyvärr :P) Bara ett tips till er som är ute efter en bra och snabb locktång. Denna heter ju Fashion Curler som ni ser, men jag har även sett att Philips har en variant som verkar funka på exakt samma sätt.

Ha en fortsatt fin dag, och på återseende!

signaturen

8
158

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00