ANNONS

Vad sa du?

/

012

Äppelblom! Lyx att kunna knipsa en eller två kvistar från trädgården, och plocka in och sedan låta det slå ut inomhus.

014

I bakgrunden skymtar barnens rum. Maximilians rum i mitten, Julies till vänster och så Celines rum till höger direkt när man kommer upp för trappan.

023

Tjingeling,

Fredag va det här, och jag vaknade med lock för höger öra. Det bara fanns där när jag klev upp, och det har nu så här x-antal timmar senare fortfarande inte släppt. Jag är inte förkyld, har heller inte varit, annars kan ju det lätt hänga ihop med örat. Jag har inte varit och badat så jag har inte fått vatten i örat heller, utan bara detta plötsliga lock från ingenstans. Så sjukt irriterande, känns som jag har en sådan där rund skål för guldfiskar över huvudet. Jag hör lite dåligt i vanliga fall, men nu är det ju sju gånger sämre.. Va sa du? Va? va? va?

Snart helg, och Maximilian kom nyss hem från skolan, så nu är familjen komplett igen. Vi andra har varit hemma idag, och jag och mina små flickor har varit ute på en cykeltur under förmiddagen när Jens hade telefonmöte och det var tvunget att vara tyst här hemma. Det är mysigt att cykla tillsammans tycker jag, så det var bara härligt att vi blev ”utslängda” en stund. Det fattades bara en fikakorg, men fortfarande ingen värme att skryta om här så vi hoppade över den, denna gång.

.

011

Soffbordet i mörkt trä i fiskbensmönster är från Jysk, brukar alltid få några frågor om det när det skymtar förbi!

Önskar er en härlig helg, så hörs vi snart igen.

signaturen

6
153

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00