ANNONS

Oi Soi Oi

/

77FE1EB3-2BE1-4D9A-B91B-37623DCAF5D9

Foto: Picasa

076
089
.’

.

Tjingeling,

Det är bra att ha maken jobbandes hemma nuförtiden, för även om han suttit i möte via Teams hela dagen här hemma, så hann han ändå med att hjälpa mig med att koppla in nya taklampan under sin lunchrast. Så nu är äntligen lampa och takrosett på plats i sovrummet, och jag är jättenöjd. Blev precis den känslan jag hade tänkt mig, och takrosetten gjorde sitt till för känslan, utan den hade inte lampan blivit samma. Nöjd, nöjd, nöjd!

Takrosetten var dock ett riktigt problem att få att fästa, vi har satt upp takrosetter förut och det har aldrig varit några som helst problem tidigare, men taket här uppe i sovrummet visade sig vara allt annat än jämt så det var svårt att få rosetten att fästa dikt an mot taket, men med ett eget hemmabygge fick Jens till sist den att sitta där den ska. Skam den som ger sig! Sen ska den väl målas in med resten av taket, men det får bli en senare fråga.

085

Tänk vad lite materiella saker kan göra för humöret, tjohej!

62DD484A-9ECB-447B-923F-A915FDBA40F3

Jens snygga speciallösning för att få takrosetten på plats 🤣

103

Hoppas ni mår bra, här har vi haft Celine hemma från skolan i två dagar nu, då hon är lite snorig, men det är också allt. Men med de rådande riktlinjer i dessa tider så har hon fått stanna hemma och så blir det även under morgondagen.

Ta hand om er, och på återseende!

signaturen

18
186

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00