ANNONS

Long time no see

/

002

Tänk att denna tid på året är här nu, när det plötsligt är fullt med liv i trädgården, och allt grönskar och växer

011

Dukat för lunch en av de gångna dagarna

006

.

Tjingeling,

Long time no see, som man säger i England. Jag har haft några riktigt avkopplande dagar, helt ledig. Inte tänkt på att dokumentera ditten och datten med kameran som jag annars gör, inte ens kollat mejlen. Fler än jag som varit lediga?

Har allra mest njutit av god mat, och solen som varit framme både onsdag, torsdag och under gårdagen. En riktigt härlig föraning av sommaren helt enkelt. Här har ätit utomhus, njutits i kvällssolen på balkongen, varit ute på cykeltur med fikakorg. Kan ju konstatera att det var bästa presenten vi gav Jens när han fyllde år i början av maj, en egen cykel. För vi har redan varit ute på flera härliga små turer tillsammans hela familjen nu med våra cyklar. Riktigt mysigt och så enkelt, bara packa lite fika, eller lunch, en filt och sen cyklar vi iväg.

.

003

Lusthuset (och garaget som skymtar bakom äppelträdet) ska målas om här i sommar, aldrig gillat de röda detaljerna och snart är dom alltså äntligen ett minne blott!

C9E4F1B1-74A7-47A7-AA1B-176AFB808374

.

Idag har Julie varit på ett 6 års kalas för en kompis, och här hemma händer inte många knop. Det regnar och är inte alls så här härligt och somrigt som på bilderna.

Hur mår ni? ♥

signaturen

10
147

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00