ANNONS

Redo att luftas

/

012
007
010

Hej på er,

Hur mår ni? Hur många har gått på semester?Här njuter vi att sommar, sol och sommarlov och att bara vara och leva i nuet! Tror jag blivit liiite bättre på det i år, efter allt med Corona. Denna pandemi har fått mig att tänka till en extra gång vad som egentligen är viktigt i just mitt liv 🤍

Som sagt tar dagarna lite som dom kommer, och mestadels av tiden skrotar jag i dessa dagar runt i sköna, luftiga sommarplagg, långt ifrån uppklätt och chict. Men jag är absolut redo, om det nu skulle dyka upp någon liten festlighet framöver. Då blir denna ljuvliga spetstopp med puffärm alldeles perfekt!

B

001

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg den första gången. Och nu hänger den alltså och väntar på rätt tillfälle att luftas i sommar 🥂

vVar verkligen kärlek vid första ögonkastet!

003

Har ni fyndat något på rean?

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

14
110

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00