ANNONS

Lent skydd

/


F

Hej på er,

Det är inte mycket till skönhetstips i denna blogg, men idag ska ni få ett! Ganska ofta påpekar folk jag träffar hur lite rynkor jag har (för min ålder då 😆 fyrtiotre jordsnurr har jag hunnit bli, haha! ) Tänker ju inte så mycket på det själv, men kan ju se när jag jämför med andra i samma ålder, Det är ju allra mest på grund av våra gener som vi alla ser ut som vi gör såklart, samt att jag aldrig varit en person som legat och pressat i solstolen för att bli brun. Det har nog ”räddat” min hud från extra mycket rynkor,

Men sedan förra året har jag även använt denna dagkräm Prisma Protect med solskyddsfaktor 30 från Dermalogica. Själva krämen känns precis som en vanlig fuktkräm, men absorberas snabbt som attan och blir helt viktlös och man blir sååå silkes len. Synliga porer bara trollas bort, och inga som helst tecken på någon hinna av solskyddsfaktor heller som det annars kan bli. Jag älskar verkligen denna, och nej inget sponsrat samarbete. Asdyr är den tyvärr, 750 kr för 50 ml, och snart är min lilla tub slut, så måste införskaffa en ny, men den är faktiskt värd sina kronor!

L

ADCD7790-352F-48BD-8BD4-381EE3626120

Så letar du efter en riktigt bra dagkräm med hög solskyddsfaktor att skydda ansiktet med året om, spana då in denna lilla dyrgrip!

Over and out för denna gång, på återseende!

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

14
126

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00