Inspirerande!

Hej,Vips var det fredag, och det har dessutom redan hunnit bli eftermiddag. Har tyvärr lyckats vända lite på dygnet för jag har himla svårt att gå in och lägga mig i normal tid när det är underbart ljusa och vackra sommarkvällar. Sitter ju gärna på balkongen i kvällssolen och ser när solen färgar himlen alldeles rosa/orange när den den gå ner.

Lägg därefter till att jag gärna sedan ligger och läser eller kollar något avsnitt av en serie innan jag somnar så blir det ju på tok för sent egentligen. Sedan sover man ju då per automatik längre på morgonen, och jag kan få dåligt samvete dom dagarna som idag när solen skiner att man sover bort dom vackra morgontimmarna.

Så ikväll, trots att det är fredag, ska jag försöka somna lite tidigare så jag kan kliva upp i alla fall före kl 09 imorgon.

.

.

Alltså ni som är trädgårdsintresserade, spana in denna ljuvliga bok ”Vackra rabatter” av Ellen Forsström.

.

.

Så inspirerande och sååå mycket vackra bilder i boken. Får lust att gräva upp vartenda litet hörn av trädgården och skapa vackra prunkande rabatter när man läser och bläddrar i den.

.

.

Även Snickra ute & inne” av Anna & Anders Jeppsson är väldigt inspirerande..

.

.

Med ritningar och beskrivningar på allt från bord, utekök, och hyllor till detta vackra växtskåp som jag gärna hade haft.

.

.

Kreativ i Trädgården” av Anna Örnberg ännu en godbit att inspireras av massor av med idérika tips på charmigt återbruk, och nyskapande inredning.

.

 Ja det är bara att konstatera återigen att det finns sååå mycket härligt kreativt folk därute i vårt avlånga land, och underbart när dessa människor vill dela med sig av det kreativa till oss andra. Tycker alla dessa böcker är perfekt gå-presenter till någon som gillar vackra rabatter, att snickra eller har trädgårdsdrömmar i största allmänhet, tips, tips!

Nu önskar jag er en riktigt härligt helg, och på återseende!