ANNONS

Som en radda med Savoyardikex

/

025
018

Zzzz

Godkväll,

Om några timmar är det återigen dags att krypa ner här och sussa sött👆🏼 Jag är fortfarande jättenöjd med valet av sänggaveln och tror jag kommer vara i många år framåt. Tycker den är både diskret och inte på en och samma gång. Är förtjust i den ljusa färgen, och själva formen, den påminner ju om en radda med savoyardikex (ni vet kexen i den italienska efterrätten Tiramisu) 🙊

 Och måste ju konstatera att det är bra mycket bekvämt med en gavel, än utan. Körde ju utan i flera år, tänkte inte så mycket på det då, men nu med facit i hand så är det skönt att luta sig mot någon mjukt när man ska läsa för att ta ett exempel. Härlig när man känner sig nöjd! 

Zzzz

004

Älskar att kunna plocka in en liten bukett med egen odlat från trädgården, och ett gäng har precis hamnat bredvid mig på sängbordet!

Nä nu kör vi fredagskväll, och Jens har precis gått på semester, äntligen 👏🏼🥂🧀🥖 

Njut kvällen & helgen! 

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

8
123

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00