Ta vara på tiden

.

Hej bloggen,

Nu var det ett tag sedan vi hördes av. Familjesemester tillsammans hela gänget pågår nämligen här, därav blir det lite tyst mellan inläggen. Vi har inte så många veckor gemensamt ledigt hela familjen denna sommar, så gäller att förvalta tiden väl, för snart är det vardag, jobb och skola igen.

Hur mår ni? Jag mår bra. Slog mig att man glömmer av att vara tacksam för det man faktiskt har många gånger. Man tar mycket för givet, bland annat att man lever. En vän till min familj gick plötsligt väldigt hastigt bort för ett tag sedan, och i fredag var jag på begravningen. Man får då sig en tankeställare att vi alla lever på lånad tid. Från en sekund till en annan kan det vara över. Skrämmande när man tänker så. Jag är inte direkt rädd för döden, men jag hoppas få leva frisk och kry länge, länge, men det finns inga sådana garantier för någon av oss. Samtidigt kan man ju heller inte gå runt och buga och bocka för allt heller, men tycker nog att man ska stanna upp ibland och reflektera över vad som egentligen är viktigt här i livet, men även se till att leva, njuta och ta hand om varandra.

.

Det blev visst ett litet tänkvärt inlägg mitt i allt slappt semesterfirande häromkring. Men kan väl vara bra med något sådant också mellan varven. Ha en fin start på denna vecka.