Godmorgon

.

Godmorgon soliga tisdag,Kul med mina Dahlia-odlingar, nu är dom verkligen i fullgång med sin blomning, och det är fint som snus att kunna gå ut och plocka sig en vacker bukett när andan faller på. Dock har jag inte fått helt bukt på dessa jäkla tvestjärtar 🥵 som jag skrev om för någon månad sedan, även fast jag gjort wellpappfällor och andra knep.

Visst det har blivit bättre, men långt ifrån perfekt. Dom gnager på vissa av knopparna och löven, och det gör mig allt lite ledsen, men är väl bara att bita ihop 😬

Denna bukett är den bukett jag sist plockade in från landet. Vackra eller hur?! Oftast hamnar blomsterbuketterna så här års i köket för där är Vi mest förutom utomhus Och i våra sovrum på sommaren.

.

Här inne i vårt ”finrum” är vi knappt aldrig i dessa dagar, så att ha en bukett här inne är rätt menlöst (men blev snyggare bilder med buketten här inne, haha jag erkänner 😜) Men andra tider på året då har jag gärna en bukett som pryder varje rum, DÅ hade det varit bra med egna odlingar för det blir lätt för dyrt om man ska köpa Buketter till alla vrår.