Vackert runt Siljan

♥♥♥

Tjingeling!

Vi har haft några riktigt mysiga semesterdagar i vackra Dalarna de senaste dagarna. Även om jag saknar livet före Covid-19 och den frihet man hade då, utan restriktioner och liknande, så tycker jag ändå det har fungerat rätt bra i sommar ändå. Man får ju se väldigt mycket av vårt egna land på ett helt annat sätt än jag kanske hade gjort om allt hade Malt på som vanligt. Men nu har vi vidgat våra vyer häromkring. 

I Dalarna har vi roat oss med att umgås, blåbärsplockning, grill vid stugan, sett väldigt vackra vyer längs med Siljan och så hanns det även med en liten repris på Leksands Sommarland en av dagarna till barnens Stora förtjusning. Nu är vi dock tillbaka hemma igen, och vädret idag har vi inte kunnat klaga på 👏🏼 Hängt hemma i trädgården, röjt i ett förråd och badat i poolen x-antal gånger. Väldans skön att ha när termometern närmar sig +30- strecket! Barnen fick välja fredagsmaten, och japp det blev som 8 av 10 ggr tacos, som nu alltså ligger i magarna.

Dalarna är väldans vackert måste jag säga 🇸🇪 Var här med familjen när jag var 9 år gammal, då tänkte jag inte på hur vackert det är. Sånt såg man inte som barn. Men det gör jag nu. Om du inte varit runt Siljan, åk dit någon gång om du har möjlighet 😊

Ha nu en härlig helg, ska du göra något kul?