Kreativ återvinning

Tjingeling,

Äntligen känner jag att kreativiteten kommit tillbaka igen. Allt som behövdes var ett rejält break med sommarledighet, ganska mycket offline från sociala medier och eftertanke med vad jag egentligen vill. Vips känner jag mig nästan som pånyttfödd, och är redo för hösten, även om den gärna får dröja minst en månad till. Detta vi har nu är sensommar, inte höst påstår jag!

Igår så fick jag plötsligt för mig att rota bland mina gömmor efter krukor, vaser och ljusstakar jag aldrig använder för att det är något ”fel” på dom (enligt mitt öga). ”Fel” färg/material, tråkig eller bara en uttjatad grej jag helt enkelt tröttnat på.

.

Prylarna före det att jag gick loss!

Sagt och gjort med en blandning av vanligt spackel på tub, färg och en vanlig svamp, sedan x-antal (tror det blev 4 vändor totalt) med ”duttande” och sakerna blev som nya, med helt annat textur än förut. Ser ut som keramik nu, fast det under lager av färg är glas, och metall. Nu ser jag massa användningsområden för dessa lite halvt som halvt bortglömda saker igen. Återvinning kan vi kalla det, och ett spartips både för plånbok och miljön.

Blir du sugen på att testa? Jag vågar nästan lova att man blir nästan lite besatt när man märker hur bra det blir. Jag vill rta fram fler saker ur mina gömmor och gå loss på dom 😛

.