ANNONS

Följ mig på nytt!

/

hjklkjhgfd

Hej måndag,

Så mycket strul jag haft med Bloglovin´sedan i mitten av april när Bonnier gjorde en uppdatering av sin layout hos Sköna Hem. Från en dag till en annan kunde man inte längre följa bloggen via Bloglovin, då det låg en gammal blogglänk.

Ni är många som hört av er till mig angående detta, och jag har försökt få hjälp med att flytta över dom ca två tusen personerna som följde mig via den gamla webbadressen hos Damernas Värld, till nya bloggadressen här hos Sköna hem. Tyvärr har ingen kunnat hjälpa mig, och jag fattar inte själv hur man ska göra. Söker man alltså på Starwoman hos Bloglovin, så kommer tyvärr den gamla adressen upp och där finns ingen aktivitet längre. Därför får ni nu gärna följa mig på nytt ni som följt förut, och ja nya också såklart!

….

137fa1e1-2507-4944-acc7-f2b46f9a2c45

GÖR SÅ HÄR

1). Klicka på denna länk (https://www.bloglovin.com/blogs), och tryck på sökfunktionen.

2). Fyll där i min bloggadress för att hitta mig; blogg.skonahem.com/starwoman

Då kommer det se ut ungefär som på bilden ovan här förhoppningsvis 👆🏼 Tryck på knappen +Follow, sedan är det klart. Då får du alltså en blänkare varje gång jag uppdaterar bloggen med ett nytt inlägg. Så missar du inget, bra va?!

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

6
87

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00