ANNONS

I målartagen igen!

/

036
040
024
049
045
023

Tjingeling,

Så har jag varit i målartagen igen! Denna gång har det lilla avlastningsbordet i hallen som fått sig en liten make-over. Bordet som ju egentligen är två sängbord som en gång i tiden fick byta användningsområde. Perfekt med två lådor på var kortsida för solglasögon, reflexer och annat plock man inte vill ha liggandes framme. Tidigare var borden vita, men nu har dom alltså blivit samma nyans som skjutdörrarna har i hallen.

Sedan tapeten kom upp förra året har det vita stuckit lite i mina ögon, så som alltid fick jag bara ett ryck från en stund till en annan, upp med färgburken med snickerifärg och pensel från källaren, och några timmar senare var det klart. Det är inte svårare än så för att bli nöjd!

.

038

Och det blev en behagligare nyans tillsammans med färgerna i tapeten tycker jag. Inte lika ”hårt”. Det är verkligen kul att gå loss med lite ny färg på något gammalt, det blir som nytt!

Hur skåpet såg ut före kan du se HÄR

.

054

.

I somras räddade jag även detta lite sneda och vinda pelarbord som min pappa gjort en gång i tiden, men som nu skulle slängas. Jag tyckte det var synd, och tog med det hem och målade om det i samma fina nyans.

.

55E4969C-B506-4D11-AD6C-7F24FA55501C

Sämsta före bilden, tagen med bonilen i bara farten, men det lilla bordet var alltså vitt tidigare, men fick sig alltså samma behagliga nyans. NCS-kod: S2002-Y50R för er som undrar det!

Har någon av er gått loss med färg och pensel nyss?

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

16
151

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00