ANNONS

Atschi, Atschi, prosit

/

001
003

Hej bloggen!

Kunde lika gärna börjat detta inlägg med att skriva ett stort PROSIT, för här har jag gått och blivit förkyld! Och nej det är nog inte Covid19 som härjar, tycker inte mina symtom passar särskilt bra in på det man läst om coronaviruset, men ja man vet ju aldrig såklart. Men jag nyser i vilket fall som en riktigt dåre, kittlar mest hela tiden i näsan, plus att den är täppt och rinnig på samma gång, hur det nu går till?!? Annars är jag helt okej, men jag håller mig såklart på hemmaplan.

Jag lovar att detta är sista inlägget om och med bilder på Dahlior för detta år. Kan bara inte låta bli att ”visa upp” denna sista gigantiska blomma från min alldeles egna odling. Det blev liksom ett crescendo på slutet av denna säsong när den största och vackraste blomman av dom alla sprack ut. Går nog inte riktigt att fatta hur stor blomman är genom att endast titta på bilderna, men den är faktiskt gigantiskt med sina 26 cm i diameter. Japp jag har precis mätt den med tumstock 😛

..

004

Förövrigt är nu alla mina knölar upp-plockade ur landet, och ligger för torkning innan dom åker upp på vinden för sin vinterförvaring. Läste nämligen att det är risk för frost här i krokarna dom kommande dagarna, så det kändes tryggast att plocka in dom.

007

Det har vart en himla kul upplevelse detta med att odla Dahlior, längtar redan tills man kan köpa nya sorter fram efter nyår, har en lista på ett gäng jag vill odla nästa sommar. Lever jag då och har hälsan, får ni säkert se vilka det blir!

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

24
127

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00