Vem sa att Halloween måste vara färgglatt?

Tjingeling,Snart är det Halloween, med barn i hemmet dras man som förälder med i detta lilla spektakel oavsett man vill eller inte. Men det är väl aldrig fel att fira högtider tänker jag, får man ju umgås lite extra tillsammans. Däremot är jag inget fan av att smycka hemmet med en massa färgglatt pynt, oavsett om det är halloween, jul, eller påsk utan föredrar att dekorera lite mer diskret.

Och jag tror inte att jag är särskilt ensam om detta lilla ”problem” heller, men det finns en lösning mina vänner, och det är att måla pyntet i den kulör som just passar dig!

Jag har varit runt på flera olika loppisar i vår lilla stad, och letat efter halloweenpynt, men det var dock väldans skralt utbud tyvärr. Men hittade några små porslinsprydnader som jag gav totalt 17 kr för, men tog även svängen om Dollarstore och hittade dom två lite större pumporna som var i glittrande orange och blå frigolit. Lägg till att dom kan blinka med olika färger också så svimmar jag nästan, haha! Kommer inte nämna för kidsen att det finns en onoff-knapp under pumporna.

Före förvandlingen!

Så här färgglatt såg det alltså ut från början med lite loppade halloweenprylar som inte alls föll just mig i smaken.

Under förvandlingen med en blandning av snickerispackel + vanlig väggfärg som jag blandar, och som duttas på med en vanlig scotch bright.

Valet av färgnyans är för jag ville att dom skulle se ut som dom var gjorda i betong.Tycker jag lyckades ganska bra!

Är det någon av er som nu kommer måla om något gammalt pynt som ligger bland gömmorna? Man blir nästan lite besatt när man börjar tycker jag 😀