ANNONS

Skrivkramp

/

001

Tjingeling!

Det har gått x-antal dagar nu sedan jag publicerade mitt senaste blogginlägg, vilket kort och gott beror på att jag drabbats av någon slags skrivkramp, eller kanske ska kalla det för prestationsångest. Trots att jag har tankar och idéer, blir det tomt i huvudet när jag väl sätter mig ner för att skriva, vilket innebär att jag i skrivande stund har ett gäng påbörjade bloggutkast som ligger och väntar på bättre tider och jag går mest runt och hoppas att ”krampen” ska släppa nu när allt återgår till vardag.

Här i kommunen har barnen dock studiedag idag (kanske är så i hela Sverige?) så barnen är fortfarande jullediga en ynka liten dag till, så vi kramar ur det allra sista av ledigheten. Imorgon hoppas jag komma igång ordentligt med arbete (jag måste det) och att skrivkrampen så sakta försvinner. Vet att det brukar blir bättre när man får sitta i lugn och ro, och inte har ungar som pockar på uppmärksamhet stup i kvarten.

002

En av julklapparna som tomten kom med var denna vas från Louise Roe som stod på min önskelista i färgen smoke.

012

Vi har fått ännu mer snö sedan jag skrev sist. Nu är det riktigt mycket, så vi har hängt i pulkabacken ett stenkast från där vi bor. Kul att det blev så barnen kunde utnyttja snön lite under ledigheten. Jag själv känner mig dock redan klar med den, haha! vet att det är helt upp åt väggarna att redan nu längta till våren, men så är det oavsett verklighetsuppfattning eller inte. Nu är det dags att ta tvätten, och fixa så allt är förberett för morgondagen. På återseende!

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

26
143

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00