ANNONS

När det blir tomt i fönstren

/

010

 ♥

Tjingeling,

Tack för era fina och peppande ord under förra inlägget. Tänk att man blir lite saknad ändå när man inte uppdaterar. Jag är snart tillbaka i den gamla vanliga andan igen skulle jag tro, särskilt nu när vardagen är igång som vanligt igen.

Nu är julen helt bortstädad i detta hem, och som alltid känns det jättetomt och kalt när gran och annat försvinner, samma visa varje år så här i januari. Särskilt tomt blir det när adventsstjärnorna tas bort tycker jag. Det gapar liksom tomt i fönstren på ett vis som man sedan efter några dagar vänjer sig vid. Men i år tyckte jag det blev extra kalt och trist i köksfönstren, så nu är jag ute efter hängande fönsterlampor. Inte haft några alls i dessa fönster ovanför köksbänken förut, mer än just adventsbelysning då.

Googlade runt igår på lampor, och fastnade för denna söta veckade lampa från Globen Lighting, som dessutom hade bra diametermått (20 cm) för en gång skull. Någon av er som har denna veckade?

..

..

Alternativt denna lampa, men då lampan i köksfönstret endast ska vara till för mysbelysning, är jag lite tveksam till glasskärmen (även om den är himla fin). Kan man ens få till mysig ljus med en sådan här lampa tro?! Vi har inte dimmer där dom ska sitta. Lampan är från märket Cottex och är lite större i diameter än den vit. Den ser ju mindre ut i proption på bilderna här, men det är den alltså inte.

BL9-M_hvidogmessing-p
Ett annat alternativ är ju Bestlite BL9 ur samma serie som vi har på väggen och över köksbordet, men jag tror det blir för mycket av samma, gillar att bryta av med något annat.

Eller ni kanske har något annat tips på fönsterlampa?

F254BE63-2E4E-4D37-AC6D-9F55E5F6CCF9

18
123

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00