Med en enda linje!

Godmorgon,

Hur mår ni? Kul att just du kikat in här denna torsdag. Jag mår bra, tycker nog allt att jag redan är inne i mina gamla vanliga rutiner igen, det gick rätt fort minst sagt, men det är bra!

Vet ni, man skulle komma på sin alldeles egna unika grej, något som ingen annan gjort tidigare. ”Vad menar hon nu?” tänker säkert några av er, men ta detta som ett exempel. Fick denna teckning som jag nu äntligen ramat in, i julklapp. Konstnären Amanda som har tecknat detta fina motiv, föreställande Celine och Julie, har gjort teckningen med en enda linje. Hon har alltså ritat allt med ett enda drag utan att lyfta pennan. Det måste väl vara rätt unikt ändå?!?! Jag fullkomligt älskar den lilla tavlan, som nu ska hitta sin naturliga plats här hemma.

Här är originalbilden som konstnären tecknat av i en linje!

Himla kreativt att ens komma på tanken att teckna utan att lyfta pennan. Någon som är intresserad så finns konstnären Amanda på Instagram under namnet @asp_amanda

Som sagt, man borde komma på något unikt, men det är inte så att jag själv sitter på någon briljant idé direkt 😛 Over and out!