ANNONS

Små enkla gester

/

027
032

Hoppas ni har haft en bra fredag hittills. Jag fick en fin återkoppling tidigt på morgonkvisten på ett mejl jag sände iväg häromdagen som gjorde mig varm och glad, så min dag började bra. Har ni tänkt på att det ofta krävs väldigt lite för att få en annan människa att känna sig uppskattad? Allt som krävs är lite eftertanke och en minimal ansträngning från en själv. Kan ibland räcka med ett vänligt ord eller leende för att lyfta vilken dålig dag som helst för någon annan. Uppmuntran och spontana leende tror jag dessutom blir extra uppskattat i tider dom dessa, när vi måste hålla avstånd till varandra på ett ändå ganska onaturligt sätt för en människa. Kom ihåg komplimangerna och glöm förolämpningar!

Fredag igen alltså, och barnen går på sportlov. Jag som tycker det känns som det var jullov för någon vecka sedan bara 😀 Får se vad vi hittar på under lovet, vi åker ingenstans i alla fall. Hade hoppats på fortsatt kyla och snö för mysiga dagar utomhus, men nu ser det ut att bli ett ”varmt” sportlov= slask och smutsig snö med andra ord, jättekul.. not!

.

034

Önskar dig en riktigt trevlig helg, så hörs vi snart igen.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@starwoman1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00