ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

God kväll!

/
003
004

God kväll,

Vad kul att så många av er blev inspirerade av förra inlägget. Är själv nöjd hittills, och nu när jag även är klar med första strykningen med snickerifärg, blir det med facit i hand ännu lite bättre än jag vågade hoppas på. Imorgon blir sista rycket med färg, sedan fram mot helgen kan Céline fixa i sin hylla.

Kommer behöva en lampa till hennes skrivbordsyta. Lampan måste vara ganska liten i diameter så den inte stjäl för mycket yta, Vad tror ni om denna? Tycker varianten med vit skärm var fin, och den är dessutom endast 13 cm i diameter. Bra även för er med smala fönsterbrädor förresten. Inte alltid lätt att hitta lampor till dessa grunda brädor, det minns jag från gamla lägenheter man haft genom åren. Annars kan man ju alltid kanske sätta i spottar i hyllan, fast rätt trist tycker jag 😛

.

mataaaaa

Sen detta med matta till rummet. Celine vill ha en mjuk fluffig variant har hon uttryckt tydligt och klart, annars har jag inte fått så mycket mer ledtrådar. Jag tänker att lite färg och mönster skulle liva upp, men samtidigt är risken när det kommer till mönster att man tröttnar snabbare kanske? Denna på bilden ovan är från H&M Home fin tycker jag. Även denna,matta är snygg, men den är ju inte det minsta fluffig så den ratar hon nog men tror den hade passat rent snygghetsmässigt, jag är alltid svar för fransar 😛

Har ni något annat tips på matta (fluffig och mjuk) som skulle passa, hojta gärna till!

Nu dags att stoppa ner barnen i sängarna.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00