ANNONS

Tiden går så fort

/
025

Här sitter jag och läser!

026

Boken hittar ni här och den fick jag i julklapp.

034

Mycket fin inspiration, och boken är snygg att ha framme som inredningsdetalj när man inte läser den.

030

Halloj i stugorna,

Här sitter jag med en bok för att hitta lite inspiration. Eller det gör jag ju egentligen inte exakt nu, för nu sitter jag ju med datorn i knät och skriver detta, men satt en vända tidigare för att läsa och hitta lite inspiration. Boken önskade jag mig i julklapp, och tomten kom snällt med den, men sedan har jag knappt hunnit läsa den. Eller hunnit, och hunnit, det har jag ju såklart, men det har inte blivit av. Men det visade sig att det fanns mycket intressant i den, kul att läsa om olika stilar, tips och sådan. Undra vad man själv har för någon stil egentligen… jag har ingen aning, kanske ingen, haha!Just nu puttrar en pastasås på spisen samtidigt som jag skriver, strax middagsdag och kan konstatera att denna vecka gick fort. Det är redan fredag imorgon igen, jag hänger verkligen inte med. Och att ta vara på tiden kan man ju inte riktigt heller göra till 100 % i dessa pandemitider :/ Men jaja man får väl fortsätta hålla ut och hålla sig på hemmaplan.

Men det är ledig dag för minstingen imorgon tillsammans med mig, det ser jag framemot och är alltid mysigt att hänga med Julie.

Önskar dig en fin torsdagskväll.

..

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00