ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vårkänslor

/
054

Tjingeling,

Fredag, sol och man kan inte få annat än vårkänslor, även fast vinden inte är direkt ljummen. Snarare tvärtom idag faktiskt, riktigt ”bitigt” i vinden stundtals. Men strunt i det nu, har köpt supersköna och snygga sneakers att promenera in våren i, och invigde dom tidigare under dagen med en promenad tillsammans med Julie. Vi hittade söta videkvistar som fick följa med hem, och vi skymtade även en och annan tussilago och snödroppar utefter vägkanterna, så inte konstigt att vårkänslorna spirar.

Väldigt mysigt att gå och småprata bara hon och jag ibland, och lyssna på hennes många gånger kloka små tankar. När jag inte promenerar med henne, eller någon annan utan på egenhand då lyssnar jag oftast på ljudbok samtidigt. Det har jag nog nämnt förut. Denna lyssnar jag på just nu, riktigt spännande och bra för er som letar efter en spänningsroman.

….

017

Så här ser skorna ut, så härlig beige färg och med fina bruna läderdetaljer, och gillar att dom är nätta på foten.

019

Egentligen är väl modet chunky sneakers, tycker man ser dessa klumpiga skor överallt, men tycker det är snyggare med en nätt sko på just mig själv, föredrar klassiskt före trendigt, plus att detta är bättre promenadskor.

009

 Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta denna fredagskväll. Ibland blir det helt totalt hjärnsläpp och kan kommer inte på något. Vet inte ens vad jag är sugen på..

Vad äter du ikväll? Kanske något jag enkelt kan härma? 😛

TREVLIG HELG!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00