ANNONS

Glad påsk

/
006
B9A7EA82-8642-4BE6-8589-BA4039EF8260
012

Tjingeling,

Kikar in en snabbvända mellan äggätandet och annat ”påskigt” vi pysslar med här hemma denna påskafton. Barnen har gått på äggjakt på förmiddagen. Först fick dom leta efter ett gäng ledtrådar inomhus, och gnugga hjärncellerna tillsammans med lite räkneuppgifter, gåtor och annat. Därefter följa en skattkarta och leta efter gömman med påskägg utomhus. Påskäggen var fyllda med diverse godsaker, duschkrämer, hårsnoddar, och andra ”bra-att-ha-saker” som jag (hmm jag menar såklart påskharen..) vet att barnen uppskattar, och det blev en succé även i år, och alla tre barnen är nu glada, sockerstinna och extra energifyllda 😛

005

Den prickiga linneduken får jag förövrigt så många frågor om varifrån den kommer så fort den syns i bild, och ja den finns alltså HÄR för er som undrar!

Ha en fortsatt fin påskhelg, så hörs vi snart igen!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00