ANNONS

Att hålla ut!

/
2019-09-09-029pp

Hej på er,

Tänkte precis skriva lite käckt att nu är det måndag igen, men det slog mig att det ju faktiskt redan är tisdag. Så med andra ord är det en kort vecka att ta sig an, så härligt! Påsken må vara över för denna gång, och marken var i morse täckt med frost. Igår så var det till och med full snöstorm en vända både här och i andra delar av landet såg jag på nyheterna, men det är väl april i ett litet nötskal.

Barnen är tillbaka i skolan efter påsklovet, och maken sitter och häckar borta på mitt gamla hemmakontor, medan jag sitter vid köksbordet som jag har gjort sedan pandemin drog igång. Funkar helt okej, jag har mycket mindre papper i mitt arbete, så bättre Jens sprider ut sig borta i andra ändan av huset, annars hade vi behövt se allt i köket, så lämnade gladeligen över platsen, men hade nog dock inte trott att vi båda så här över ett år senare fortfarande skulle arbeta hemifrån.

Men man får väl säga det för femtioelfte gången att vi får hålla ut lite till, men det känns ju sådär, för pandemin ser man ju  fortfarande inte ser slutet på tyvärr!

2018-01-10-1000000

Arbetar du hemifrån i dessa tider också? Även din partner kanske? Hur funkar det i så fall att samsas tycker du? Jag tycker att det fungerat förvånansvärt bra trots allt, men visst kan man sakna den normala vardagen man hade förut!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00