Härlig lördag i Stockholm

Godmorgon! Det är fel på kommentarsfunktionen här på bloggen, och det är därför jag inte ser era eventuella kommentarer, och ni ser heller inga såklart. Det går att skriva en kommentar som vanligt, och klicka iväg, men någonstans på vägen försvinner det man skrivit ut i tomma intet tyvärr, ingen vet varför.

Men antagligen är det en så kallad bugg som ligger och skvalpar någonstans, men jag hoppas det ska lösas så fort det blir vardag igen! Men då vet ni varför det är ovanligt tomt i kommentarsfältet just nu, och om era eventuella rader försvunnit som senaste dagarna. Jag hoppas ju att dom ska dyka upp någonstans.

Helgen tuffar på i snabb takt som vanligt, och igår hade hela familjen en härlig dag i huvudstaden. Vi gick bland annat på Skansen och strosade i solskenet. Dock med en iskall vind, nu får värmen allt ta och komma tycker jag, burr! Sedan åkte vi även en liten vända till våra gamla hoods, både Sjöstan och Gamla Enskede fick påhälsning innan vi åkte hemåt igen. En riktig mysig familjedag!

Idag ska jag plantera femtioelva dahliaknölar 😅 inte fått tummen ur och väckt upp dom från sin dvala ännu, men med tanke på kylan och att jag förra året inte vågade plantera ut plantorna innan juni på grund av frostnätter, så tycker jag nog ändå jag har rätt gott om tid att driva upp dom innan det är dags att dom ska få flytta ut.

Vad ska du hitta på denna söndag?