Vackra Mamsell

Hej onsdag,

Veckan tickar på, och här är vi i fullfärd med att fixa det allra sista på Célines ”nygamla” rum. Det senaste inköpet är en taklampa, som jag hämtade ut hos postombudet idag. Tidigare hade hon denna lampa med ett gäng glaskulor som var väldigt populär för x-antal år sedan, och som jag köpte till hennes första lilla rum i Enskede. Minns att jag fick så mycket frågor om den lampan. Sedan fick den hänga med i flytten och har nu sammanlagt tjänat oss i 8 år, men nu får den alltså stryka på foten för en vit textillampa som känns lite mer stilren och ombonad. Gillar att den är ellipsformad och inte är rund. Lampan är denna från Aneta Belysning.

Även köpt en takrosett som ni ser som ska upp i taket, alltid fint i gamla hus med takrosetter, och tror det blir pricken över i, grädde på moset tillsammans med den fina lampan.

Nu ska jag bara får hjälp av Jens med att sätta upp lampan och koppla in strömmen. Visst jag är rätt händig och fixar en hel del själv (särskilt när det kommer till målning) men att fixa sockerbitar på lampor och koppla ihop där går gränsen för vad jag kan och vågar framförallt. Men strax är det alltså i stort sett klart här inne hos 8-åringen, vilket betyder att jag kan gå vidare med något annat litet småprojekt att pilla med 😛